Ambassade en Consulaten van België in Canada

België in Canada

INFORMATIE COVID-19

Beste landgenoten, beste vrienden,

Voor  de laatste informatie van de Ambassade in Ottawa en Consualaat-Generaal in Montreal, klik hier.

Het team van het Consulaat-Generaal in Montreal en van de Ambassade te Ottawa

Dienstverlening van het Consulaat-Generaal

Vanaf maandag 30 maart 2020 zullen de kantoren van het Consulaat-Generaal te Montreal gesloten zijn voor het publiek, behalve voor Belgen die dringend een paspoort nodig hebben. Het Consulaat blijft telefonisch bereikbaar via de telefoon (514) 849 7394 en via email montreal@diplobel.fed.be.

 

 

 

 

U bent een Belg die onlangs naar Canada is verhuisd en wenst zich in te schrijven in de consulaire registers? U reist als toerist door Canada en u bent uw paspoort verloren of heeft dringende hulp nodig? U dient een visum aan te vragen om naar België te reizen? U vindt de antwoorden op deze website.

Het Consulaat-Generaal in Montreal staat exclusief in voor de consulaire dienstverlening in Canada, de Bermuda-eilanden en de territoriale gemeenschap Saint-Pierre en Miquelon. 

 

Nieuws

29 Mar

De Minister van Buitenlandse Zaken, Philippe Goffin (MR), heeft deze namiddag gecommuniceerd over de dagelijkse evolutie van de situatie van de Belgen in het buitenland.

28 Mar

De Minister van Buitenlandse Zaken, Philippe Goffin (MR), heeft deze namiddag gecommuniceerd over de dagelijkse evolutie van de situatie van de Belgen in het buitenland.

27 Mar

Minister van Buitenlandse Zaken en Defensie Philippe Goffin (MR) gaf deze namiddag opnieuw een update over de Belgen in het buitenland.

26 Mar

De Minister van Buitenlandse Zaken, Philippe Goffin (MR), gaf deze namiddag een stand van zaken over de dagelijkse evolutie van de situatie van de Belgen in het buitenland.

25 Mar

Minister van Buitenlandse Zaken Philippe Goffin heeft deze namiddag om 17.00 u. gecommuniceerd over de dagelijkse evolutie van de situatie van de Belgen in het buitenland.