Ambassade en Consulaten van België in Canada
Home Consulaire diensten Biometrie – Zendingen 'Flying Consul'

Biometrie – Zendingen 'Flying Consul'

 Volgende missies van de ‘Flying Consul’ 

 Toronto 

 26-27 april 2023 

 Vancouver 

 13-14 juni 2023 

 Calgary 

 9-10 mei 2023 

  
Maak een afspraak door u hier te registreren. 

Zowel het paspoort als de Belgische identiteitskaart bevatten voortaan "biometrische" gegevens: naast de gegevens over uw identiteit en uw nationaliteit worden uw handtekening, uw foto en uw vingerafdrukken geregistreerd.

Elk jaar voeren wij verschillende missies uit voor het verzamelen van biometrische gegevens (‘Flying Consul’). Tijdens deze missies reist de Consul met de benodigde apparatuur naar een grote metropool in Canada, zodat u uw biometrie dichter bij u thuis kunt registreren. Voor een paspoort kunt u uw gegevens ook vooraf registreren: deze blijven 1 jaar geldig. 

De data van de volgende missies worden hierboven aangekondigd. Bovendien worden Belgen die in de betrokken steden en regio's wonen, vooruitlopend op deze missies per e-mail op de hoogte gebracht. 

COVID-19: Houd er rekening mee dat onze diensten niet immuun zijn voor de opschorting of uitstel van deze missies als de epidemiologische context dit vereist. 

Let op: om te worden opgenomen in de lijst met afspraken voor deze missies, moet u eerst ingeschreven zijn in het bevolkingsregister van het Consulaat-Generaal in Montreal. 

Maak een afspraak door u hier te registreren.