Ambassade en Consulaten van België in Canada
Home Consulaire diensten Biometrie – Zendingen 'Flying Consul'

Biometrie – Zendingen 'Flying Consul'

 Volgende missies van de ‘Flying Consul’ 

 Toronto

 2022 (tbc)

 Vancouver

 2022 (tbc)

 Halifax

 2022 (tbc)

 Edmonton of Calgary

 2022 (tbc)

  
Maak een afspraak door u hier te registreren.

Zowel het paspoort als de Belgische identiteitskaart bevatten voortaan biometrische gegevens: naast de gegevens over uw identiteit en uw nationaliteit worden uw handtekening, uw foto en uw vingerafdrukken geregistreerd.

Elk jaar voeren wij verschillende missies uit voor het verzamelen van biometrische gegevens (‘Flying Consul’). Tijdens deze missies reist de Consul met de benodigde apparatuur naar een grote metropool in Canada, zodat u uw biometrie dichter bij u thuis kunt registreren. Voor een paspoort kunt u uw gegevens ook vooraf registreren: deze blijven 1 jaar geldig.

Deze missies, tijdelijk opgeschort vanwege de COVID-19-pandemie, zullen geleidelijk worden hervat in het najaar van 2021. De data van de volgende missies worden hierboven aangekondigd. Bovendien worden Belgen die in de betrokken steden en regio's wonen, vooruitlopend op deze missies per e-mail op de hoogte gebracht.

We begrijpen de moeilijkheden die de opschorting van deze missies kan hebben veroorzaakt en we danken u voor uw geduld en voor uw begrip.

Let op: om te worden opgenomen in de lijst met afspraken voor deze missies, moet u eerst ingeschreven zijn in de consulaire registers van het Consulaat-Generaal in Montreal.

Maak een afspraak door u hier te registreren.